Селекционерът на английския национален отбор Гарет Саутгейт иска трите лъва да

...
Селекционерът на английския национален отбор Гарет Саутгейт иска трите лъва да
Коментари Харесай

Саутгейт иска Англия да завърши евроквалификациите без загуба

Селекционерът на британския народен тим Гарет Саутгейт желае " трите лъва " да запазят набраната инерция и да продължат серията си без проваляне и на финалите на Евро 2024.

В петък англичаните победиха Малта с 2:0 вкъщи и чакат жребия за груповата фаза на Европейското състезание, който ще се организира на 2 декември.

" Играхме в действителност добре и желаеме да приключим квалификациите мощно. Това би трябвало да бъде нашата цел. Трябва да отидем непобедени на финалите и да опитаме да продължим тази серия и в Германия. Предстоят ни сложни мачове, в които не може да търсим равенства. Няма значение, че ще бъдем надалеч от " Уембли ", съобщи Саутгейт пред медиите в събота, представен от международните организации.

Последната загуба за Англия беше през предишния декември с 1:2 против Франция на четвъртфиналите на Мондиал 2022 в Катар. " Трите лъва " ще срещнат Белгия и Бразилия в Лондон по време на подготовката си за финалите на Евро 2024 в Германия.

" Сега ще ни бъде много мъчно, тъй като футболистите към този момент играят доста тежък сезон на клубно равнище, а ние сме се класирали. Обръщаме особено внимание на физическото положение на играчите. Ще създадем нужните смени, тъй като разполагаме със свежите смени, които са ни нужни сега. Надявам се да нямаме проблеми с травми. Длъжни сме в този момент още веднъж да намерим верния баланс ", сподели още британският експерт.

В понеделник англичаните ще гостуват на Република Северна Македония в Скопие в последния си дуел от евроквалификациите. В първи дуел сред двата тима англичаните завоюваха вкъщи със 7:0.
 Саутгейт: Не играхме по този начин, както би трябвало, само че спечелихме
Саутгейт: Не играхме по този начин, както би трябвало, само че спечелихме

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР